Balatonalmádiban, közvetlenül a tóparton fekvő szállodánk, annak étterme valamint kéthektáros parkja csodálatos helyszínt biztosít esküvők, polgári szertartások, lakodalmak lebonyolításához.  
 
A szálloda két étterme állófogadásos esküvő esetén 120 fő, hagyományos felszolgálás esetén 80 fő befogadására alkalmas úgy, hogy a tánctér is biztosított. A termeket kétszárnyú ajtó választja el egymástól, melyek park felőli üveg tolóajtaja nyitható, így a 80 fős fedett mediterrán terasszal tovább bővíthető a tér.
 
Mindkét terem légkondicionált.
 
Szállodánk különlegessége, hogy kéthektáros parkunkban lehetőséget biztosítunk az egyházi és/vagy a polgári szertartás lebonyolítására, ennek díja 100.000 Ft, mely tartalmazza a szertartás helyszínének lezárását, a terület kerti székekkel illetve padokkal történő berendezését, az anyakönyvvezető részére asztalt valamint a kihangosításhoz szükséges áramvételezést. Sátras esküvő esetén, egyedi megállapodás érvényes.
 
A vízparti szertartáshoz „boldogságkapu” bérelhető 5.000 Ft-os áron. (díszítés nélkül)
 
Az esküvői vacsora menüjét a megrendelő igényeinek megfelelően állítjuk össze, ebben az étterem munkatársai készséggel segítenek. A megbeszélt menü alapján személyre szabott árkalkulációt készítünk.
Esküvői menü már 6.600.-Ft-tól rendelhető!
 
A Nereus Park Hotel*** kedvező, 9.500 Ft/fő/éj áron kínál szálláslehetőséget a vacsorán résztvevő vendégeknek az esküvő napján, két vagy háromágyas elhelyezéssel, reggelivel. Egyágyas szobaár: 50% felár/éj, reggelivel. Gyermekár 4-14 éves kor között, 2 szülővel egy szobában: 7.000 Ft/fő/éj, reggelivel.
 
(+idegenforgalmi adó 18 év felett: 515 Ft/fő/éj)
 
A "nagy napon" térítésmentesen bocsátunk az ifjú pár rendelkezésére egy franciaágyas szobát.
 
Saját strandunk és parkunk, illetve zárt parkolónk használata az esküvőn részt vevő vendégeink részére díjmentes.
Megrendelőink részére összeállítottunk egy ÖTLETTÁRAT, amely sok hasznos információt tartalmaz esküvői szolgáltatókról, pl. fotós, videós, dekoratőr, zenész, ruhakölcsönző, stb. Ezt a megrendeléssel egyidejűleg adjuk át vendégeinknek.
 
Megrendelés esetén 100.000 Ft előleget kérünk, melynek befizetése után válik garantálttá a foglalás. Lemondás esetén az összeget nem áll módunkban visszafizetni.
 
Esküvők, lakodalmak lebonyolítását csak a főszezonon kívül (augusztus végétől június végéig) vállaljuk.
 
Péntekre, vasárnapra illetve hétköznapokra szervezett esküvők esetén a kültéri szertartás díjából, az étel és italcsomag árából 20 % extra kedvezményt biztosítunk, valamint a „boldogságkapu”-t díjmentesen bocsájtjuk az ifjú pár rendelkezésére!
 
Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keressen fel telefonon (06-88/594-444; 06-88/594-440; 06-20 / 429-6742), illetve e-mailben (info@nereus.hu). Előzetes egyeztetés után szívesen látjuk Önt szállodánkban, hogy személyesen is bemutathassuk szolgáltatásainkat!
Esküvő közvetlenül a Balaton partján!

Az alábbi  2019. évi időpontokban éttermünk már foglalt esküvői rendezvényre:

 

2019. május 30-31.

 

2019. június 8. 

 

2019. június 29.

 

2019. szeptember 13.

 

  

 

Szíves megértésüket kérjük, de főszezonban (július elejétől-augusztus végéig) nem tudunk esküvői rendezvényt vállalni!

Esküvő
Esküvő
Esküvő
Esküvő
Esküvő