Bitte schreiben Sie in unser Gästebuch!

Liebe Gäste,
wir hoffen Ihr Aufenthalt bei uns im Nereus Park Hotel hat Ihnen gefallen!

Ihre Meinung und Kritik sind uns wichtig - daher freuen wir uns über Ihre Anregungen und Wünsche genauso wie über ihre Urlaubsimpressionen und Erlebnisse in unserem Gästebuch und natürlich freuen wir uns auch auf ein Wiedersehen bei uns.

Vielen Dank!

(Bei den mit * gekennzeichneten Feldern handelt es sich um Pflichtfelder.)
*

Czeglédy Gergely

August 29, 2018
Kellemes, rendezett kis szálláshely a Balaton partján, jól éreztük magunkat.
Alig hittem el, de a szobában felejtett értéktárgyamat megőrizte a személyzet és még annak visszajuttatásában is segített..
Köszönöm!

Németh Róbertné

August 22, 2018
Többször jártunk a szállodában. Nagyon kellemes, tiszta környezettel, előzékeny, segítőkész munkatársakkal találkoztunk.A strand szuper, tágas, nem zsúfolt, infrastrukturálisan is rendben. Visszatérünk szezonon kívül, amikor is felfedezzük majd a környék látnivalóit, bor- és gasztrokínálatát. Igyekszünk átélni, hogy elhigyjük...

Bakonyi Berta

Juli 29, 2018
Nagyon kellemes meglepetés volt a szálloda. Nagy és szép strand, gyerekbarát személyzet és ételek. A szobánk tiszta volt és ízléses. Külön tetszett hogy öttől nyolcig volt vacsora és 8 után senki nem hangoskodott az erkélyünk alatt. Köszönjük szépen a kellemes napokat.

Imre Ildikó

Juli 15, 2018
Egy hirtelen szállás-átszervezés kapcsán találtunk rá a Hotelre, és ez volt a legjobb, ami történhetett velünk. A szobánk tiszta volt és kényelmes. A személyzet hihetetlenül segítőkész, közvetlen és barátságos. A Hotel parkja pedig fantasztikus, igényes, gondozott. A 20 hós bébinkkel voltunk, aki a hatalmas parkban mindig talált magának elfoglaltságot: "motorozott", játszóterezett, medencézett, a Balatonban pancsizott...mi tulajdonképpen csak asszisztálunk hozzá. Nem kérdés, hogy visszatérünk!

Kovacsics Katalin

Februar 16, 2018
Jártam itt korábban, meglepően sokat fejlődött a hely. Szép, tiszta, rendezett minden, a szoba kifogástalan volt.
Kedvenc helyem Balatonalmádi, különösen tetszett a város nyugalma és a csend.

Barta Emese

Februar 09, 2018
Kedves Nereus Hotel!
Igaz csak pár napot voltunk önöknél, de nagyon jól éreztük magunkat. Tetszett a személyzet kedvessége, a tiszta, rendezett környezet. A városban lehetne több program, de végül jókat kirándultunk. Köszönjük a jó ötleteket és a segítőkészséget. B. Emese

Tyukodi Ferenc

Februar 08, 2018
Köszönjük a nagyszerű vedéglátást és a tökéletes kiszolgálást, jövünk legközelebb is!!!

Hili Adrienn

Februar 08, 2018
A szállodában tartott rendezvényünk a vártnál sokkal jobban sikerült, amiért nagyon hálásak vagyunk. Kitűnő kiszolgálában volt részünk, a menü pedig kifogástalan volt.
Természetesen visszatérünk!

Varga Mónika

Februar 07, 2018
Nagyon szép és barátságos hotel, kiváló vízparti adottságokkal. Az ágy különösen kényelmes volt.
Mindenképp visszatérünk!

Szabó Zsófia

Februar 07, 2018
Családommal felejthetetlen 10 napot töltöttünk a szállodában. A minden igényünket kielégítő apartman tisztaságával és megfelelő színvonalú berendezésével annyira megtetszett, hogy 2018-ban is szeretnénk családommal visszatérni, sőt, barátaink beszervezésével a vendégkörüket még növelni. Külön kiemelnénk az alkalmazottak rugalmas és gyors probléma-megoldó együttműködését, ami kisgyerekes családnál nagyon fontos szempont.
Igazi családbarát szálloda, melyet nyugodt szívvel ajánlunk kisgyerekeseknek is!
Viszlát 2018 nyarán!
Szabó Zsófia és családja

Gere Henriette

Januar 30, 2018
Tisztelt Üzemeltetők, Szállodavezetők,
A közelmúltban jártam Önöknél és szeretném jelezni, hogy rendkívül üdvözítőnek találtam a B. épületben és annak szobáiban történt szolgáltatások fejlesztését. Jelenlegi állapotában már közelít a **** besorolású szállodákhoz. További sok sikert kívánok Önöknek!
Biztos, hogy visszatérek...

Üdvözlettel:
Henriett