Esküvői menü 2017-ben: már 5.400 Ft-tól

Esküvő közvetlenül a Balaton partján!

Balatonalmádiban, közvetlenül a tóparton fekvő szállodánk, annak étterme valamint kéthektáros parkja csodálatos helyszínt biztosít esküvők, polgári szertartások, lakodalmak lebonyolításához. 
A szálloda két étterme állófogadásos esküvő esetén 120 fő, hagyományos felszolgálás esetén 80 fő befogadására alkalmas úgy, hogy a tánctér is biztosított. A termeket kétszárnyú ajtó választja el egymástól, melyek park felőli üveg tolóajtaja nyitható, így a 80 fős fedett mediterrán terasszal tovább bővíthető a tér. Mindkét terem légkondícionált.

Szállodánk különlegessége, hogy kéthektáros parkunkban lehetőséget biztosítunk az egyházi és/vagy a polgári szertartás lebonyolítására, ennek díja 100.000 Ft, mely tartalmazza a szertartás helyszínének lezárását, a terület kerti székekkel illetve padokkal történő berendezését, az anyakönyvvezető részére asztalt valamint a kihangosításhoz szükséges áramvételezést. A vízparti szertartáshoz „boldogságkapu” bérelhető 5.000 Ft-os áron. (díszítés nélkül)

Az esküvői vacsora menüjét a megrendelő igényeinek megfelelően állítjuk össze, ebben az étterem munkatársai készséggel segítenek. A megbeszélt menü alapján személyre szabott árkalkulációt készítünk. Esküvői menü 2017-es évben már 5.400 Ft-tól rendelhető! 

A Nereus Park Hotel*** kedvező, 7.500 Ft/fő/éj áron kínál szálláslehetőséget a vacsorán résztvevő vendégeknek az esküvő napján, két-vagy háromágyas szobákban, reggelivel. Egyágyas szobaár: 11.000 Ft/éj, reggelivel. Gyermekár (4-14 éves kor között): 5.000 Ft/fő/éj, reggelivel. (+idegenforgalmi adó 18 év felett: 490 Ft/fő/éj)

A "nagy napon" térítésmentesen bocsátunk az ifjú pár rendelkezésére egy franciaágyas szobát. Saját strandunk és parkunk, illetve zárt parkolónk használata az esküvőn részt vevő vendégeink részére ingyenes.  

Megrendelőink részére összeállítottunk egy ÖTLETTÁRAT, amely sok hasznos információt tartalmaz esküvői szolgáltatókról, pl. fotós, videós, dekoratőr, zenész, ruhakölcsönző, stb. Ezt a megrendeléssel egyidejűleg adjuk át vendégeinknek.
Megrendelés esetén 100.000 Ft letétet kérünk, melynek befizetése után válik garantálttá a foglalás. Lemondás esetén az összeget nem áll módunkban visszafizetni. 

Esküvők, lakodalmak lebonyolítását csak a főszezonon kívül (augusztus végétől június végéig) vállaljuk. 

Péntekre, vasárnapra illetve hétköznapokra szervezett esküvők esetén a kültéri szertartás díjából, az étel és italcsomag árából 20 % extra kedvezményt biztosítunk, valamint a "boldogságkapu"-t díjmentesen bocsájtjuk az ifjú pár rendelkezésére!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keressen fel telefonon (06-88/594-444; 06-88/594-440; 06-30/743-5915), faxon (06-88/594-448), illetve e-mailben (info@nereus.hu).

Előzetes egyeztetés után szívesen látjuk Önt szállodánkban, hogy személyesen is bemutathassuk szolgáltatásainkat! 

 

 

 

 

 

 

Esküvő
Esküvő
Esküvő
Esküvő